GRILLO G55 AFGELEVERD

DEZE GRILLO G55 MET HONDA MOTOR HEBBEN WIJ MOGEN LEVEREN IN BUNNIK. VEEL TUINEN WORDEN IN HET VOORJAAR ZAAI KLAAR GEMAAKT EN DEZE GRILLO WORDT DAN OOK REGELMATIG DOOR ONS GELEVERD AAN ZOWEL HOVENIERS ALS PARTICULIEREN. WIJ WENSEN DE NIEUWE EIGENAAR VEEL PLEZIER MET ZIJN AANKOOP.

Lees verder!

AVRIL STABNET 120 AFGELEVERD AAN NATIONAAL BOMEN MUSEUM GIMBORN

Nationaal Bomen Museum Gimborn in Doorn heeft gekozen voor de Avril Stabnet 120 om hun paden onkruid vrij te houden door middel van deze onkruid schoffel-machine. Groot voordeel is dat er geen draaiende delen op deze machine zitten en de ondergrond hard blijft, zodat rolstoelen en rollators gemoon de paden en parkeerplaats kunnen begaan. Het…

Lees verder!

2 nieuwe Iseki tractoren naar Rhenen

Onlangs hebben wij een Iseki TM3217 tractor met frontlader en klepelmaaier samen met een Iseki SXG zitmaaier mogen leveren in Rhenen. Wij danken de opdrachtgever voor deze mooie opdracht en wensen hem veel plezier met zijn mooie machines.

Lees verder!

Votex bladblazer

Bij het Utrechtslandschap vallen de bladeren weer van de bomen, met deze Votex bladblazer voorzien van hydraulische 360graden blaasmond worden paden en wegen zonder moeite schoongeblazen. Wij als specialist op dit gebied mogen al jaren diverse machines leveren aan het Utrechtslandschap. Deze organisatie zorgt voor het behoud van onze mooie natuur in de omgeving wij…

Lees verder!

John Deere Gator

Met deze fantastische machine zal voor onze klant geen klus meer te zwaar zijn! Deze machine is speciaal besteld naar de wensen van onze klant, en hebben wij kunnen leveren in samenwerking met de Vor, Brandes en Co.    

Lees verder!